Προσκλητήρια βάπτισης!Τα καινούρια μας προσκλητήρια για τη βάπτιση της μικρής Αγάπης!
Η κουβέντα με τη γλυκιά μανούλα της ξεκίνησε, δείχνοντάς μου κάποιες φωτογραφίες από μία καινούρια σειρά παιδικών ρούχων γνωστής εταιρείας. Έτσι λοιπόν βλέποντας τα όμορφα αυτά ρουχαλάκια με παρακάλεσε να σχεδιάσω κάποιο προσκλητήριο για τη βάπτιση της μικρής της, με βάση τα χρώματα και τα σχέδια των ρούχων. Με αυτή την πολύ ωραία έμπνευση λοιπόν, δημιουργήσαμε ένα πακέτο προσκλητηρίων , από τα οποία θα διαλέξει αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ της μικρής της!
Οι φάκελοι σχεδιάστηκαν σε δύο εξωτερικά χρώματα, ροζ και γκρι, αλλά στο εσωτερικό τους οι επιλογές είναι δύο! Είτε κάποιο μοτίβο με αστεράκια ( που είναι και λίγο χριστουγεννιάτικα) είτε το πιο αυστηρό με τις ρίγες... Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα το εσωτερικό του φακέλου να επενδυθεί με οτιδήποτε σχέδιο θέλουμε εμείς , και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Φεύγοντας λοιπόν από τον φάκελο και πηγαίνοντας στο σχεδιασμό της κάρτας του προσκλητηρίου, χρησιμοποιήσαμε διπλή κάρτα, λαμιναρισμένη για πιο φίνο αποτέλεσμα, και πάλι οι επιλογές που δώσαμε στη μανούλα είναι αρκετές. Η κάρτα μπορεί να έχει λευκή , ροζ ή γκρι χρώμα σαν φόντο, ενώ το στοιχείο που κυριαρχεί, και ταιριάζει απόλυτα με τα παιδικά ρουχαλάκια τα οποία χρησιμοποιήσαμε σαν έμπνευση,  είναι είτε το ροζ αστέρι είτε το γνωστό σε όλους rocking horse, με την προσθήκη των φτερών!
Εσείς ποιο θα διαλέγατε?


προσκλητήρια βάπτισης, προσκλητήριο για κορίτσι, προσκλητήριο ροζ γκρι, προσκλητήριο αστεράκι, carousel, διοργάνωση βάπτισης, βάπτιση αστεράκι


προσκλητήρια βάπτισης, προσκλητήριο για κορίτσι, προσκλητήριο ροζ γκρι, προσκλητήριο αστεράκι, carousel, διοργάνωση βάπτισης, βάπτιση αστεράκιπροσκλητήρια βάπτισης, προσκλητήριο για κορίτσι, προσκλητήριο ροζ γκρι, προσκλητήριο αστεράκι, carousel, διοργάνωση βάπτισης, βάπτιση αστεράκι

Σχόλια

  1. καλησπερα!θα μπορουσα να μαθω τιμη γιατο προσκλητηριο με το αλογακι>>??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις