Back to School

Τα σχολεία άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους, τα προάυλια γέμισαν χαρούμενες φατσούλες και οι μικροί φίλοι ξανάσμηξαν!

Με έντονες τις αναμνήσεις του καλοκαιριού που πέρασε και πολύ ευχάριστη διάθεση υποδεχόμαστε την επιστροφή στα θρανία, τόσο για τα παιδάκι όσο και για τις μανούλες. Γιατί μπορεί να αρχίζουν και πάλι τα διαβάσματα αλλά και τα παιδικά πάρτυ και οι ομαδικές δραστηριότητες.

Ειδικότερα για τις μανούλες που για πρώτη φορά θα έχουν την χαρά να συνοδεύσουν τα παιδάκια τους στο σχολείο - ακόμη κι αν αυτό είναι ο παιδικός σταθμός - έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη!

Σε συνεργασία με την ομάδα του dESIGNinvi δημιουργήσαμε μια πρωτότυπη ιδέα για καρτούλες, τις γνωστές mommy cards. Οι κάρτες αυτές, σε μορφή business card, "συστήνουν" πρακτικά τις μαμάδες μεταξύ τους, μιας και δεν είναι μόνο τα παιδάκια τους που αποκτούν καινούριους φίλους. 




Οι κάρτες συνηθίζεται να περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας της μαμάς (όνομα, τηλέφωνο, e-mail ή ακόμα και κάποιο blog) και φυσικά το όνομα του μικρού ή της μικρής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πάρκο ή στο σχολείο ή σε μια γιορτή ή σε κάποια δραστηριότητα και σίγουρα θα προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη στην άλλη μαμά που θα την κρατήσει στα χέρια της.

Τα σχέδια ποικίλλουν και κάθε κάρτα είναι μοναδική σε σχεδιασμό για μία μαμά που θέλει και σίγουρα ξεχωρίζει. 





Η διαδικασία είναι γνωστή: επικοινωνείτε μαζί μας και προγραμματίζουμε το σχετικό ραντεβού με εκπρόσωπο της ομάδας του dESIGNinvi

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις