Βάπτιση στη Ναύπακτο


Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα όμορφα γλυκά μου φαλαινάκια!!!  


Μια πανέμορφη δουλειά που είχα την ευκαιρία  να προετοιμάσω  σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Πέτσας στη Ναύπακτο. Ίσως σας έχω ξαναγράψει πόσο πολύ μου αρέσει αυτή η πόλη και φροντίζω να την επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ!

Το θέμα φαλαινάκια το διάλεξε από την αρχή η μητέρα του μικρού, και φάνηκε πολύ ανοιχτή στις προτάσεις μας για τη γενικότερη διακόσμηση του χώρου με αυτό. Ο σχεδιασμός του event ξεκίνησε από το προσκλητήριο,  το στολισμό των τραπεζιών και του χώρου της δεξίωσης στο σπίτι της οικογένειας. Η συνεργασία μας με το ανθοπωλείο Πέτσας στη Ναύπακτο οδήγησε σε ένα μαγευτικό σκηνικό στην παραλία με φόντο τη γέφυρα του Ρίο.

Εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα για το στολισμό των τραπεζιών αποδείχτηκε η τούρτα που φτιάξαμε, πάντα στο θέμα φαλαινάκια. Το κάθε τραπέζι είχε τη δική του τουρτιέρα ενώ η όμορφη εικόνα συμπληρωνόταν με ομοιόμορφα στρωμένα runner, μπωλάκια με κουφέτα, κεράκια και φυσικά μπισκοτοφαλαινάκια με ευχαριστήριο από το νεοφώτιστο μικρούλη.

Οι δυνατότητες που μας έδωσε ο χώρος της δεξίωσης εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο από την ομάδα, δημιουργώντας τόσο στον κήπο του σπιτιού, όσο και στην παραλία, ένα φιλόξενο και ταυτόχρονα μοναδικό σκηνικό, για να περάσουν μια όμορφη βραδυά οι καλεσμένοι της οικογένειας.

 βάπτιση στη Ναύπακτο, μπομπονιέρες Ναυπακτος, μπομπονιέρες βάπτισης, στολισμός τραπεζιών βάπτιση φαλαινάκι,βάπτιση, γάμος
 βάπτιση, γάμος, βάπτιση Πεύκη, βάπτιση Ναύπακτος, γάμος Ναύπακτος, μπομπονιέρες γάμου, στολισμός τραπεζιών βάπτισης
 τούρτα βάπτισης, μπομπονιέρες γάμου, λεμονάδα, κέρασμα βάπτισης , διοργάνωση βάπτισης Ναύπακτος, βαπτιστικά, βάπτιση

 στολισμός βάπτισης, ανθοπωλείο Πέτσας, διοργάνωση βάπτισης, μπομπονιέρες βάπτισης, γάμος Ναύπακτος, βάπτιση , μπομπονιέρες βάπτισης, προσκλητήρια φαλαινάκι


 φαλαινάκι βάπτισης, μπισκτότο φαλαινάκι, διοργάνωση βάπτισης, βάπτιση Πεύκη, προσκλητήρια βάπτισης

Σχόλια

  1. ουαουυυυυυυ!!τι απίστευτη διακόσμηση και τί απίστευτες δημιουργίες!!καταπληκτικό blog μπράβο σου!!καταπληκτική δουλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστούμε πολύ Έλλη να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα μπορειτε να μου πειτε το μερος του τραπεζιου?? θα παντρευτω το καλοκαιρι στην ναυπακτο κ ψαχνω για μερος. ευχαριστω εκ των προτερω
    ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα,
      το τραπέζι αυτό έγινε σε ιδιωτικό χώρο, στην οικία του ζευγαριού.
      στη διάθεσή σας,
      Μίνα

      Διαγραφή
  4. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις