Βάπτιση στη Ναύπακτο!Ένα μικρό γλυκό φαλαινάκι ήταν το θέμα μας αυτή τη φορά!!! Ένα χοντρούλι φαλαινάκι που σχεδιάσαμε ειδικά για τη βάπτιση ενός μικρούλη στη Ναύπακτο πριν από λίγες ημέρες.

Οι πρώτες φωτογραφίες παρουσιάζουν  το candy bar που  στήσαμε στην είσοδο του σπιτιού της οικογένειας, όπου δόθηκε η δεξίωση μετά το μυστήριο.

Σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, το σκηνικό που δημιουργήσαμε  σε συνεργασία με το ανθοπωλείο Πετσας ήταν αέρινο και ονειρικό. Το πρωτότυπο θέμα μας , το φαλαινάκι, έδεσε τόσο με τα χρώματα της θάλασσας όσο και με  το παιδικότητα που εμπνέει η βάπτιση ενός μπέμπη.

Η συνεργασία με το ανθοπωλείο Πέτσας στη Ναύπακτο ήταν άψογη και οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε και οι δύο πολύ περήφανοι. Σε επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσω και τις υπόλοιπες φωτοφραφίες από τα όμορφα και γλυκά φαλαινακια μας, καθώς και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της βάπτισης.

βάπτιση στη Ναύπακτο, Ναύπακτος βάπτιση, βάπτιση, μπομπονιέρες βάπτισης, candy bar, dessert table, μπεζέδες, κουφέτα, βάπτιση


΄
βάπτιση στη Ναύπακτο, βάπτιση, μπομπονιέρες βάπτισης, candy bar,μπισκότα βάπτισης, βάπτιση, βάπτιση Πεύκη

βάπτιση στη Ναύπακτο, βάπτιση, μπομπονιέρες βάπτισης, candy bar,μπισκότα βάπτισης, βάπτιση, βάπτιση Πεύκη
cupcake candy buffet, ζαχαρωτά , κουφέτα, βιβλίο ευχών, βάπιση φαλαινάκι

Σχόλια

  1. Αχ τι όμορφα όλα! Τόσο σιέλ! Πλησιάζει η βάφτιση του μικρού μου, οπότε τα βλέπω και τα χαίρομαι!
    Πανέμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαιρστώ πολύ! με το καλό και η δικιά σας η βάπτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις