Latte Beige Wedding




Μετά από πολύ καιρό απουσίας, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, έφτασε η στιγμή για την καινούρια μας ανάρτηση. Ένας πραγματικά ξεχωριστός γάμος που είχαμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε για τη Νάγια και το Μιχάλη.

Το γεγονός ότι η Νάγια ασχολείται με τη διακόσμηση η ίδια, αλλά και το προσωπικό της στυλ, που ταίριαξε αμέσως με τις δικές μας προτιμήσεις, έκανε το σχεδιασμό του γάμου αυτού μια πραγματικά πολύ όμορφη και ευχάριστη εμπειρία.

Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν για άλλη μια φορά αυτές που έκλεψαν την παράσταση, δίνοντας μια ολοκληρωμένη, αλλά και πολύ εκλεπτισμένη εικόνα. Ο σχεδιασμός του γάμου ξεκίνησε περίπου από τα Χριστούγεννα όπου ετοιμάσαμε για τη νύφη μικρά σπιρτόκουτα με το γραφικό του γάμους της σαν ένα save the date. Ακολούθησε ο σχεδιασμός του προσκλητηρίου, στο ίδιο μοτίβο, και της μπομπονιέρας. Ο γραφιστικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε με τα νούμερα των τραπεζιών, τα καρτελάκια για το candy bar και για το δεντράκι με τις ευχές, καρτελάκια για τα καθίσματα της εκκλησίας και φυσικά για τα ευχαριστήρια.

διοργάνωση γάμου, κτήμα ορίζοντες, μπομπονιέρες γάμου, μπομπονιέρες, στολισμός γάμου, διακόσμηση γάμου,γάμος πεύκη
Από τους καλεσμένους εισπράξαμε τα καλύτερα λόγια, καθώς και από τις οικογένειες των παιδιών που έμειναν όλοι πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Στις φωτογραφίες, εκτός από το στολισμό των τραπεζιών και του νυφικού τραπεζιού, θα δείτε τόσο το στολισμό του κτήματος ορίζοντες όπου πραγματοποιήθηκε τόσο το μυστήριο του γάμου στο εξαιρετικό καινούριο εκκλησάκι τους, όσο και η δεξίωση.

Ένας πανέμορφος χώρος, που μας έδωσε πολλές δυνατότητες για να αναδείξουμε τόσο την προσωπική δουλειά μας όσο και το γούστο της νύφης.

Μικρή λεπτομέρεια, το κουαρτέτο ενγχόρδων που υποδεχόταν τον κόσμο, πριν από το μυστήριο, με όμορφες μελωδίες.

 διακόσμηση γάμου, μπομπονιέρες γάμου, οικονομικές μπομπονιέρες, στολισμός γάμου
 ρύζι για γάμο, στολισμός στις καρέκλες, μπομπονιέρες γάμου, ρυζάκια, διόργάνωση γάμου












Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις