Οικονομικές Λύσεις!

Οι προτάσεις μας για πιο οικονομικές λύσεις σε πακέτα βάπτισης συνεχίζονται! Το θέμα σχετικά γνωστό μιας και είναι το γνωστό μας αρκουδάκι "teddy bear" ... προσκλητήριο κάρτα, σε ροζ φάκελο, μπομπονιέρα κουτάκι , και νοστιμότατο μπισκοτάκι με ευχαριστήριο καρτελάκι. Όλα συνδυάζονται με το ίδιο γραφικό την όμορφη αρκουδίνα, που μπορεί χρησιμοποιείται για να στολίσει και τη λαμπάδα της βάπτισης. Λιγο διαφορετική είναι αυτή η πρότασή μας γιατί περιέχει και κάτι ξεχωριστό! Παιδική μπομπονιέρα , μόνο για τους μικρούς, ένα μεγάλο γλειφιτζούρι σε ασορτί χρώματα, με ετικέτα με την αρκουδίνα αλλά και ένα πουγκί με smarties αντί για κουφέτα!

Οι τιμές για το παραπάνω πακέτο είναι ιδιαίτερα χαμηλές , για λίγο καιρό ακόμα! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!





Σχόλια

  1. When Mina creates... κάνει θαύματα, αυτό λέω εγώ!!! Ένα πανέμορφο, γλυκύτατo και οικονομικό σετ!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι πολύ που τα "θαύματά" μου σας αρέσουν!! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω..πω..την έχω ερωτευτεί αυτη τη σειρά...!!! Συγχαρητήρια πολλά Μίνα μου!!!! Καταπληκτική η δουλειά σου..όπως πάντα...!!! Αλλα και η φωτογράφηση σου...τι τέλεια...! Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για εμένα (με την καλή έννοια!)!!! Πολλά πολλά μπράβοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις