Οικονομικές λύσεις!

Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλέον πολλές οικογένειες βιώνουν, και ιδιαίτερα οι γονείς που πρόσφατα έφεραν στον κόσμο ένα παιδάκι, προχωρήσαμε στο σχεδιασμό μιας σειράς "πακέτων" βάπτισης, που ενώ είναι αρκετά πιο οικονομικά, παραμένουν ποιοτικά και πρωτότυπα.


Έτσι το πρώτο θέμα της οικονομικής σειράς το δανειζόμαστε απο τα όμορφα αρκουδάκια "teddy bear" για μικρά γλυκά κοριτσάκια. Το "πακέτο" της βάπτισης για τους γονείς περιλαμβάνει προσκλητήριο, μπομπονιέρα και γλυκό για τη βάπτιση όλα με θέμα το αρκουδάκι. Τα προσκλητήρια κοστίζουν 1 ευρώ το τεμάχιο χωρίς επιπλέον εκτυπωτικά έξοδα, ενώ το κόστος για μπομπονιέρα και γλυκό μαζί ανέρχεται στα 2,80 ευρώ και για τα δύο!


Για περισσότερες πληροφορίες , ή για να σχεδιάσουμε μαζί, τη βάπτιση του μωρού σας, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό, καθώς τα οικονομικά "πακέτα" βάπτισης θα υπάρχουν σε προσφορά, για λίγο καιρό!


Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και το αντίστοιχο οικονομικό πακέτο βάπτισης για το νονό , που περιλαμβάνει λαμπάδα , κουτί για βαπτιστικά και μαρτυρικά.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις