Αγ.Ιωάννης ο Πρόδρομος

Ο μικρός Αλέξης βαπτίστηκε πριν απο λίγες ημέρες και εγώ είχα την ευκαιρία όχι μόνο να ετοιμάσω για αυτόν και τους καλεσμένους του όμορφα μικρά μπισκοτάκια , αλλά και να διακοσμήσω ένα πανέμορφο εκκλησάκι στην κορφή ενός μικρού βουνού!

τα μπισκοτάκια του Αλέξη σε απλό σχεδιάκι, με ένα τρυφερό ευχαριστήριο καρτελάκι...Ο στολισμός της κολυμπήθρας για τον μικρούλη ταίριαζε απόλυτα με το τοπίο. Το γαλάζιο του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας!Το μαγευτικό αυτό εκκλησάκι είναι ο Αγ.Ιωάννης ο Πρόδρομος στην Αρτέμιδα.


Ένα εκκλησάκι με μαγευτική θέα , και αρκετά μεγάλο χώρο στο προαύλιο που μπορεί να γίνει μια μικρή δεξίωση..Η γαλάζιο ορτανσία κυριάρχησε στο στολισμό.Σχόλια

  1. Υπέροχες δημιουργίες φανταστική ατμόσφαιρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως εχετε το τηλεφωνο για το εκκλησακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εκκλησάκι βρίσκεται στην Λούτσα και παπάς πάει από τον Αγ.Κοσμά που είναι εκεί κοντά.Η θέα είναι εκπληκτική.Από την μια η παραθαλάσσια από Ραφήνα έως Πόρτο Ράφτη και από την άλλη όλο το αεροδρόμιο που από ψηλά με τόσα φώτα εί ναι φανταστικό.Αξίζει αλλά εγώ μένω από κάτω και ξέρω ότι είναι γεμάτο πλέον γι'αυτό πρέπει να κλείνεις από νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις